Yurtdışı Dil Kursları ve Yurtdışı Staj Eğitimi Semineri Gerçekleştirildi

Üniversitemizin Uluslararası İlişkiler Ofisi ile Erasmus koordinatörlüğü öğrencilerin talebi üzerine Mühendislik Fakültemizin Konferans salonunda ‘Yurtdışı Dil Kursları ve Yurtdışı Staj Programları’ konulu eğitim semineri gerçekleştirdi.

Seminer kapsamında Üniversitemize davet edilen İnci Turizm Eğitim Danışmanlığı Yöneticisi Sayın Ceyhan İnci öğrencilerimizle bir araya geldi.

Yurtdışı dil kursları, yurtdışı staj programları ile yurtdışı çalışma olanaklarına ilişkin öğrencilerin sorularını cevaplayan Sayın Ceyhan İnci öğrencilerin ister eğitim ister özel hayatlarında, muhakkak yurtdışı deneyimi kazanmaları gerektiğini belirtip; bunun için danışmanlık yaptıklarını ve yurtdışına giden vatandaşlarımız rehberlik ettiklerini ifade etti.

Erasmus+ AGH-EVS Koordinatörlüğü
11 Kasım 2022