Erasmus Plus Personel Ders Verme ve Eğitim Alma Hareketliliği Nihai Değerlendirme Sonuçları (2023-1-TR01-KA131-HED-000118687 Projesi)

T.C. Ulusal Ajansı ve 2023 Erasmus Plus El Kitapçığı’nın ön gördüğü tarafsızlık ve şeffaflık kriterleri çerçevesinde 2023-1-TR01-KA131-HED-000118687 PROJESİ ERASMUS PLUS PERSONEL DERS VERME VE EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ başvurularının nihai değerlendirmesi yapılmıştır. 

 

Değerlendirme sonuçlarına ilişkin Rektörlükçe oluşturulan 09.10.2024 tarihli Komisyon Kararı için  Tıklayınız

 


Personel Ders Verme Hareketliliğine hak kazananların listesi için   Tıklayınız

        i.            En az bir Erasmus Plus Değişim Programı öğrencisinin tüm işlemlerinin tamamlanmasına rehberlik etme kriterinin puanlandırılmasında; başvuru tarihi itibari ile bir önceki yıl içerisinde ilgili öğrenci işlemlerini tamamlayan ve yine ilgili öğrencinin Learning Agreement’ında ismi yer alan Erasmus Birim Koordinatörü değerlendirmeye alınmıştır.

      ii.            Yurtdışından herhangi bir yükseköğretim kurumu ile Erasmus+ Değişim Programı kapsamında ikili anlaşma imzalanması kriterinin puanlandırılmasında ise; başvuru tarihi itibari ile bir önceki yıl içerisinde Kurumumuzun anlaşmalı olduğu üniversiteleri gösteren EWP Dashboard sisteminde aktif ya da modifiye edilmeye bekleyen anlaşmalar haricinde yeni bir anlaşma imzalanması şartı aranmıştır.

a.      İlgili madde bağlamında var olan mevcut ikili anlaşmanın yeni bölümler eklenerek genişletilmesi ya da yeniden revize edilerek uzatılması puanlamada değerlendirmeye alınmamıştır. 



Personel Eğitim Alma Hareketliliğine hak kazananların listesi için  Tıklayınız

         i.            Nihai puanlama tablosunda aynı puana sahip adayların sıralamasının belirlenmesinde ilk olarak hizmet yılları baz alınmıştır. Hizmet yılı aynı olan adayların sıralamasının belirlenmesinde ise, Siirt Üniversitesi’nde hizmet hayatına ilk olarak başlayan personel önceliklendirilmiştir.

 


Not 1: 25.10.2024 tarihine kadar feragatname ve katılım dilekçelerinin erasmus@siirt.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.

§  Katılım Beyannamesi ve Feragatname formları için  Tıklayınız

Not 2: Kabul mektuplarının 06.12.2024 tarihine kadar Erasmus Plus Birimine teslim edilmesi gerekmektedir. Söz konusu tarihe kadar Kabul Mektubu beyan etmeyen adaylar hareketlilik hakkından feragat etmiş sayılır.

Not 3: Proje dönemi 31.07.2025 tarihinde sona ermektedir. Dolayısıyla bu tarihe kadar hareketlilik tamamlanmalıdır.

Not 4: 18.10.2024 tarihine kadar sonuçlara itiraz edilebilir. İtirazlar erasmus@siirt.edu.tr adresine yapılmalıdır.

Not 5: Turna Portal üzerinde başvurusu tamamlanmamış ya da belge gönderimi sağlamayan adayların başvuruları değerlendirmeye alınmamıştır.

Not 6: İlgili tarihlerde değişiklik hakkı Koordinatörlük bünyesinde saklıdır.

Öğr. Gör. YAKUP CAN / +90 (484) 212 11 11 / (3476)
Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü
11 Ekim 2024